Eltűnt K. Endre Facebook-oldala

Csütörtökön még nyilvános bejegyzést tett közzé.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, csütörtökön még nyilvános poszttal jelentkezett K. Endre, a bicskei gyermekotthon elítélt igazgatóhelyettese. A Facebook-oldala mára eltűnt - szúrta ki a 444.

A bicskei gyerekotthon szexuális erőszakért elítélt volt igazgatójának bűntársa – akinek Novák Katalin államfő és Varga Judit akkori igazságügyi miniszter kegyelmet adott, és az ügybe bele is buktak – többek között azt írta, hogy sokan együttéreznek vele.

Elítélte a „bosszúszomjas, istentelen gyűlölködőket”, akiknek nem elegendő Novák lemondása, Varga visszavonulása.

Azon is elgondolkodott, hogy hazaköltözik Erdélybe, ahol a „csahos média” már a szülőfalujában is rossz hírét kelti, és megpróbálja megosztani a közösséget.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek