Udvari vécéből mentettek ki élő újszülöttet a tűzoltók

Egy méter mélyen találták meg.

Udvari vécében szülte meg gyermekét egy nő csütörtök este Kisújszálláson. Az újszülött megszületése után a vécébe esett - írták a Kisújszállási Önkormányzati Tűzoltósági-parancsnokság honlapján.

A kiérkező tűzoltók a vécét megbontották, majd oldalára elborították. Egy méter mélyen találták meg az újszülött kisfiút, akit kimentették. A tűzoltók azonnal átjárható légutat biztosítottak a picinek, majd átadták a mentőknek, akik ellátták.

A helyszínre több mentőegység is érkezett. Ellátásuk után az anyát és az újszülöttet is stabil állapotban szállították kórházba.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek