Az Erste Bank 13 százalékos áremelést hajt végre a lakossági számlacsomagoknál

Az Erste Bank teljes lakossági ügyfélkörére átlagosan 13 százalékos lesz az idei áremelkedés május 1-jével – közölte a bank.

A tájékoztató szerint az Erste mérlegelve a lakossági bankszámla- és kártyadíjak inflációs emelési lehetőségét és ennek hatását, valamint néhány kiemelt ügyfélkörével kapcsolatos üzletpolitikáját, úgy döntött, hogy az elsődlegesen digitális ügyfeleknek szóló George számlák és kártyák, illetve a gyerek- és a diákszámlák, és ezekhez tartozó kártyák számlavezetési, utalási díjai és a számlákhoz kapcsolódó kártyadíjai nem változnak majd.

Megjegyezték, hogy hasonlóan a tavalyi évhez, az Erste idén sem érvényesíti az inflációs emelés lehetséges maximum mértékét, 17,6 százalékot.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek