Az évértékelő előtt üzent Orbánnak Magyar Péter

Magyar ezúttal a miniszterelnök szombati évértékelőjéhez igazította a posztját, amelyet egyenesen Orbán Viktornak címzett.

A kormányoldal számára egyre kellemetlenebb nyilatkozatokat tesz Magyar Péter, Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter exférje.

Többek között beszélt már Rogán korlátlan hatalmáról, a Schadl és Völner ügyről, valamint arról, hogyan fenyegették őt meg többször kormányoldalról.

„Hétvégén kerül sor a miniszterelnöki évértékelő beszédre, amihez a magam módján én is igyekszem majd témát szolgáltatni.” - írta Facebook-bejegyzésében.

Magyar ezúttal a miniszterelnök szombati évértékelőjéhez időzítette a posztját , amelyet egyenesen Orbán Viktornak címzett. Ezt írja:

„Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Sokak nevében megköszönném, ha a mai évértékelő beszédében kitérne arra a kérdésre is, hogy Ön szerint hivatalban maradhat-e egy olyan kormány, amelynek egyik tagja olyan, súlyos korrupciós bűncselekményben érintett, amiről a kormánynak is tudomása van.

Mit kíván a magyar nemzet?

Felelős minisztériumot Buda-Pesten.

Hajrá, Magyarország, hajrá, magyarok!”

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek