Két embert kiemeltek a tömegből, egy nőt feljelentettek a péntek esti tüntetésen

A rendőrség közleményt adott ki.

A Budapest, XIV. kerület, Hősök terére 2024. február 16-ára meghirdetett gyűlés szervezői 19 óra 56 perckor bejelentették a rendezvény végét, a konferáló Gulyás Márton meg is kért mindenkit, hogy békésen távozzanak a helyszínről.

Viszont a résztvevők egy kisebb csoportja a Dózsa György úton maradt, és megpróbálták provokálni a rendőröket. Két ember a biztosításban részt vevő egyenruhások és a jogellenes csoportosulás közé szorult, ezért saját biztonságuk érdekében a rendőrök kiemelték onnan – fogalmaz a rendőrség honlapja .

A gyűlés biztosítása során a rendőrök további két emberhez hívtak mentőt, akik a tömegben rosszul lettek. Egy nőt pirotechnikai termékkel kapcsolatos szabálysértés miatt feljelentettek.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek