Egy hét alatt 30 milliót tapsoltak el a megafonosok hirdetésére a Facebookon

Csak február 14-én 8 millió feletti összeget toltak posztjaik kiemelésébe.

Rövid egy hét alatt 30 509 462 forintért hirdetett a Facebookon a pedofilbotrány kormányzati narratíváját sulykoló Megafon – írja a Telex .

A lap jelezte, hogy a hirdetési adatok kétnapos átfutással láthatók, és Novák Katalin államfő február 10-én mondott le.

Vagyis a 30 millió egy részét még az esemény előtt költötték el, és az utóbbi két nap költései még nem láthatók.

Mindenesetre csak február 14-én 8 millió forint feletti összeget hirdettek el, ami alapján a lap becslése szerint a kampány heti költsége elérheti az 50-60 millió forintot is.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek