Sok minden lesz ma: ködfolt, felhő, eső, szél, napsütés

Tisztára, mint a szeszélyes április.

A pára- és ködfoltok nagyrészt feloszlanak, de a középső, illetve keleti országrész fölött húzódó összeáramlási zóna mentén akár nagyobb területen is tartósan zárt lehet a felhőtakaró, és párás maradhat a levegő. Továbbá ott helyenként előfordulhat kisebb eső, zápor. Másutt a változó felhőzet mellett több-kevesebb napsütésre számíthatunk.

Estétől északnyugat felől magasszintű felhőzet érkezik. Az északi, északkeleti szél több helyen élénk lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet döntően 8 és 14 fok között várható, de a tartósan felhős vidékeken ennél hűvösebb lehet. Késő estére 0 és +7 fok közé hűl le a levegő.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek