Lényeges dolgok: Trump saját cipőmárkát dobott piacra

Egy nappal azután, hogy félmilliárd dolláros pénzbüntetésre ítélték.

Saját cipőmárkát indított Donald Trump. A republikánus elnökjelölt szombaton mutatta be az aranyszínű teniszcipőt a Philadelphiában, a Sneaker Con nevű cipőkonferencián, ahol megjelenését ováció és kifütyülés fogadta - írja az rtl.hu .

A konferencián bemutatott, aranyszínben pompázó, magasszárú cipőt, amin egy T betű és egy amerikai zászló is található, 399 dollárért, azaz majdnem 150 ezer forintért lehet megvásárolni. Egészen pontosan előrendelni egy weboldalon, ahol két másik, olcsóbb Trump-cipőt is lehet választani.

Trump a bejelentést egy nappal azután tette, hogy pénzügyi csalások miatt 354 millió dollár bírság megfizetésére kötelezte egy New York-i bíró, és három évre eltiltotta minden üzleti tevékenységtől az államban. Három héttel korábban 83 millió dollár (nagyjából 29 milliárd forint) kártérítés megfizetésére kötelezték, rágalmazási ügye miatt.

Trump - saját cipőmárka
Getty images
Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek