Hadházy nagyon kiakadt: „Polt Péter úr, kérem, menjen a jó büdös p*csába”

"Valószínűleg valami nagyon csúnya ügybe tenyereltem bele, gondolom, a pénz nagyon magas helyre mehetett."

Elnézést kérek, de sajnos megint itt az ideje a csúnya beszédnek: POLT PÉTER ÚR, KÉREM MENJEN A JÓ BÜDÖS P.CSÁBA! - kezdi Facebook-bejegyzését Hadházy Ákos, független képviselő.

Majd így folytatja: "Emlékeznek arra az ózdi telephelyre (iskolára), ahol Balog minisztériumának intézménye 2013-ban 25 millióért (!) rendelt hólapátolást egy szezonra egy budapesti reklámcégtől? Majd 2015-ben megismételték ugyanezt?"

"Nos, Polt mostani válasza szerint 9 ÉV "NYOMOZÁS" UTÁN MÉG ÉPPEN ELEMEZGETIK A BEÉRKEZETT ADATOKAT, és még fél évük van arra, hogy az esetleges vádemelésről döntsenek" - teszi hozzá az ellenzéki képviselő.

"Persze az ügy még sötétebb, ha még inkább visszamegyünk az időben. A feljelentést 2015-ben tettem, majd négy év "nyomozás" után 2019-ben "eredménytelenül" lezárták azt egészen bizarr indoklásokkal, pl. hogy "a mindenkori főigazgató tudattartalma nem feltétlenül fogta át az adott területre előirányzott összeg nagyságának megalapozottságát" (erről a 444 írt részletesen): Ezután váratlan fordulattal egy év múlva az ügyészség mégis a nyomozás folytatását rendelte el.

Újabb három év vad nyomozása már két gyanúsítottat is talált tehát, de a mostani válasz szerint egy év nem volt elég ahhoz, hogy bíróság elé küldjék a felelősöket.

Valószínűleg valami nagyon csúnya ügybe tenyereltem bele, gondolom a pénz nagyon magas helyre mehetett. De ez már nem nagyon érdekel. Azt hiszem, ennek a faék egyszerűségű pofátlan csalásnak a kezelése tökéletesen bemutatja Polték munkáját. És azt is, mennyire nevetséges az EU részéről bármilyen javulásban reménykedni mindaddig, amíg nem kényszerítik bele az országot az EU- Ügyészségbe.

Még egyszer elnézést kérek a poszt elején leírt csúnya szavakért, mentségemre szóljon, hogy sokkal cifrábbakat is kellett volna írnom, ha a bennem keltett indulatokat valóban ábrázolni akarnám. Mindannyiunk közös és mély szégyene, hogy mindezt hagyjuk."

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek