24 órás védelmet javasoltak a kormánykritika miatt Magyar Péternek

A helyzet komplexitása és a kritizált körök erőssége miatt.

Magyar Péter a Facebookon számolt be arról, hogy az utóbbi időben fenyegetéseket kapott a kormányt élesen kritizáló megnyilvánulásai miatt. A biztonsági szakemberek 24 órás védelmet javasoltak számára a helyzet komplexitása és a kritizált körök erőssége miatt.

Varga Judit volt férje hangsúlyozta, hogy továbbra is hisz abban, hogy Magyarországon 2024-ben nincs szükség erre, vagy ha mégis, akkor a nyilvánosság ereje megvédi majd őt.

"Tudom, hogy jogi eljárások tömkelegét fogják indítani/kreálni ellenem. Ez a folyamat már el is indult. És nyilván még számíthatok újabb és újabb kreált vádakra, lejáratásokra, hogy ellehetetlenítsék az életemet és minden módon lejárassanak. Hálás vagyok a neves ügyvéd kollegáknak a felajánlott segítségért, illetve a jogász évfolyamtársaim támogatásáért. És persze köszönök minden pozitív üzenetet, imát és drukkot" - írta Magyar.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek