Pokorni Zoltán kiszáll a politikából

A Fidesz hegyvidéki polgármestere nem indul az önkormányzati választáson.

Nem indul újra a XII. kerületi polgármesteri címért Pokorni Zoltán – írja a 24.hu . A lap információi szerint a kerületet 2006 óta vezető politikus utódja jelenlegi helyettese, Fonti Krisztina lehet.

A 24.hu-nak sikerült telefonon elérnie Pokorni Zoltánt, aki a lapnak a visszavonulásával kapcsolatban csak annyit mondott, hogy egyelőre nem nyilatkozik. Pokorni arra hivatkozott, hogy a főpolgármester-jelölés elhúzódása miatt a kerületi vezetőket is arra kérték a kormánypártban, hogy a döntés megszületéséig tartózkodjanak a nyilvánosságtól, és ő tartja magát a kéréshez.

A cikk szerint Fonti Krisztina indulását a polgármesteri címért hivatalosan pénteken fogják szentesíteni. Pokorni visszavonulása növelheti az ellenzéki pártok esélyeit a kerületben, mert Pokorni személyes támogatottsága messze meghaladja a Fideszét – írta a lap.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek