Most figyeljen: traffipaxozó rendőröket büntettek meg

A sáv közepén állva, a forgalommal szemben mértek sebességet.

Egy videofelvétel szerint egy civil rendőrautó forgalommal szemben, felkapcsolt tompított fényszóróval, a szembejövőket arra kényszerítve mért sebességet, hogy részben átlépjék a záróvonalat, miközben kikerülik a rendőrautót.

A Telex megkereste a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, hogy a traffipaxozó jármű miért ezt a helyszínt választotta; és indult-e valamilyen eljárás, és azt a választ kapta, hogy a nyilvánosságra hozott videofelvétel alapján a Fehérgyarmati Rendőrkapitányság vezetője parancsnoki tényfeltáró vizsgálatot rendelt el.

Ennek eredménye alapján szakszerűtlen intézkedés miatt felelősségre vonták az érintett rendőröket, a hasonló esetek elkerülése érdekében pedig megtették a további szükséges intézkedéseket.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek