A 91 éves Vitray Tamás újra megnősült

Negyedszerre mondta ki a boldogító igent a legendás televíziós.
Interjút készített a Story magazin a máig aktív tévés legendával, Vitray Tamással, a beszélgetés során pedig kiderült, hogy negyedik házasságában él a feleségével. Vitray korábban háromszor volt házas, első felesége Vasvári Terézia – akitől két fia született –, második felesége Földi Teri színésznő, harmadik felesége pedig Kállay Bori színésznő volt, akitől 2019-ben vált el.
Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek