Több mint hússzor harapta meg a titkosszolgálat ügynökeit Biden kutyája

Tavaly ki is rakták a Fehér Házból.

Joe Biden elnök kutyája, Commander legalább 24 alkalommal harapta meg a titkosszolgálat ügynökeit - írta meg a 444. A feljegyzésekben azt írják, hogy a német juhászkutya jelentős problémát okozott az elnök testőreinek. Egy magas rangú ügynök azt írta, hogy a harapások miatt taktikát váltottak, és azt tanácsolta a kollégáinak, hogy tartsanak tisztes távolságot a kutyától.

A titkosszolgálat tagjait csuklón, alkaron, könyökön, derékon, mellkason, combon és vállon harapta meg Commander. Júliusban egy ügynök csuklóját úgy elkapta, hogy hat öltéssel kellett összevarrni.

Az elnöki németjuhászt tavaly októberben rakták ki a Fehér Házból.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek