Mészáros Lőrincet köszöntötte a Puskás Akadémia: „Boldog születésnapot kívánunk, Elnök Úr”

58 éves lett, a felcsúti klub a Facebookon üdvözölte.

„Ma ünnepli születésnapját a Puskás Akadémia kuratóriumának elnöke, Mészáros Lőrinc. Vezetőink, játékosaink, edzőink, munkatársaink és szurkolóink nevében boldog születésnapot kívánunk, Elnök Úr” – írta Facebook-posztjában a felcsúti Puskás Akadémia. Mészáros Lőrinc 58 éves lett.

Mészáros Lőrinc
Facebook
Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek