Néhány óra alatt öt nőt öltek meg Bécsben

Péntek délután egy bécsi lakásban találtak holtan egy középkorú nőt és lányát. Majd késő este három fiatal nőt késeltek halálra.

Öt nő esett áldozatul erőszakos bűncselekményeknek Bécsben gyors egymásutánban, köztük egy anya és lánya, valamint három fiatal nő, akik egy "piroslámpás" bárban dolgoztak – írja az economix.hu .

A három fiatal nő elleni támadás rendkívül brutális volt, több helyiségben és különböző helyszíneken történt. Az áldozatok egyik munkatársa túlélte a támadást, mert bezárkózott egy szobába. Az áldozatok sérülései olyan súlyosak voltak, hogy az azonosításuk nehézséget okozott.

A feltételezett elkövetőt, egy 27 éves férfit gyorsan letartóztatták, aki agresszíven viselkedett az elfogása során és sokkolóval kellet megfékezni. A rendőrséget egy járókelő vagy szomszéd értesítette, aki vért észlelt az egyik helyszín közelében.

A másik esetben, ahol egy anyát és lányát öltek meg, még nem tartóztattak le senkit. A nő férjét gyanúsítják, aki azóta is szökésben van és nagy erőkkel keresik.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek