Örvendjen, Szijjártó Rúzsa Magdi koncerten járt

Még mindig jobb, mintha Moszkvában tárgyalt volna.

Külügyminiszterünk minden lépéséről tudunk, mindent megoszt velünk, rajongókkal a Facebookon . Mint most is, amikor feleségével szerelmesen Rúzsa Magdi koncerten járt. Jobb, mintha Moszkvában lett volna, sőt, annál is, amikor például Dzsudzsák Balázzsal készít hasonló hőfokú képeket.

Szijjártó Péter és a felesége
Facebook
Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek