Jön az okosgyűrű - nagyon várjuk

A Samsung rukkol elő vele.

A társaság legújabb viselhető eszköze a Samsung Galaxy Ring okosgyűrű, az egészséget nyomon követő funkciókkal, többek között pulzusszám- és alvásfigyeléssel indul, és a felhasználóknak egy pontszámot is ad arról, mennyire állnak készen az előttük álló napra – írja a Portfolio .

A szenzorokkal felszerelt gyűrű képes lesz mérni a pulzusszámot, a légzésszámot, az alvás közben végzett mozgás mennyiségét, és azt az időt, amíg az ember elalszik, ha már ágyban van.

Okosgyűrű
Samsung

Emellett képes lesz arra, hogy a felhasználónak egy "vitalitási pontszámot" adjon, amely "adatokat gyűjt a fizikai és szellemi frissességről, és bemutatja, mennyire lehet produktív aznap az illető". A funkció a Samsung Health alkalmazáson keresztül lesz elérhető.

A gyűrű idén kerül forgalomba, de az indulás dátuma és a gyűrű ára még nem ismert. A vállalat fontolgatja, hogy a gyűrűt az okostelefonokhoz hasonlóan érintés nélküli fizetésre is alkalmassá teszi.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek