Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Most érdemes az erdőt járni

Kellemes, késő nyári idő, zöld falevelek, virágzó ciklámen, minden arra csábít, hogy egy hosszabb vagy rövidebb túrát tegyünk az erdőben.
Hirdetés
Hirdetés

Bár a nyárnak vége, az "évszakváltó hidegfront" után lassan elkezdett visszamelegedni a levegő hőmérséklete. Kánikulára már nem kell számítani, viszont még egy darabig biztosan olyan idő lesz, hogy nyugodtan járhatunk pólóban a nap legnagyobb részében.

Keszei László

Kiválóan alkalmas az idő erdei túrázásra, a Soproni-hegység pedig ilyenkor is pazar látványt nyújt a túrázóknak. A kilátók, a források, a számtalan kiépített turistaút csalogat mindenkit egy késő nyári, kora őszi sétára, akár pár órára, akár egész napos programként. Persze azért arra vigyázzunk, hogy most nem lehet csak úgy átsétálni az országhatáron...

A Soproni-hegység nyár végén
A fotóra kattintva galéria nyílik
Keszei László
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés