Balog Zoltán sötét, sáros úton menekült a kamera elől

A hátsó kijáraton.

Egy vaksötét, saras erdei utat választott Balog Zoltán református püspök a főbejárat helyett Csobánkán azért, hogy ne kelljen az RTL stábjával találkoznia.

A Híradó riportere azt szerette volna megtudni a püspöktől az Északpesti Református Egyházmegye lelkészi értekezlete után – ahol egyébként Balog hirdetett igét –, hogy lemond-e a püspökségről, és bocsánatot kér-e a bicskei áldozatokról? A püspök azonban a hátsó bejáraton menekült.

Az RTL úgy tudja, hogy Balog Zoltán az elmúlt hetekben többször is arról beszélt egyházi programokon, hogy nem erkölcsi, hanem politikai hibát vétett a kegyelmi ügyben.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek