15 évvel fiatalabb ismerőse helyett ment forgalmi vizsgára Veszprémben egy férfi

A vizsgabiztosnak az lett gyanús, hogy friss sofőr-jelöltként túl profin vezet.

Az ismerőse helyett ugrott be forgalmi vizsgázni egy férfi csütörtökön Veszprémben, de lebukott – számolt be róla az RTL híradója.

Az illető ugyanis betegségre hivatkozva maszkban jelent meg, de a vizsgabiztosnak feltűnt, hogy gyanúsan profi, mintha már évek óta vezetne, ezért megkérte, hogy mutassa meg az arcát egy pillanatra.

Végül kiderült, a vizsgán megjelent 41 éves férfi egy 15 évvel fiatalabb ismerőse helyett ugrott be. Miután felmerült a gyanú, hogy az oktató is tudhatott a turpisságról, őt is előállították a rendőrök az álvizsgázóval együtt.

Gyanúsítottként hallgatták ki őket közokirat hamisítás vádjával.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek