Azzal vádolják Magyar Pétert, hogy manipulált képeket tesz közzé magáról

"Magyarnak mostanában sokkal ránctalanabb az arcbőre, nincsenek karikák a szeme alatt."

Tudatosan akar "szépfiú imázst" építeni Magyar Péter – erről beszélt a TV2 Tények című hírműsorának Palóc André, a Századvég vezető elemzője - írja a propeller.hu .

Varga Judit egykori igazságügyi miniszter volt férje ugyanis az utóbbi hetekben látványosan manipulálja a róla készült fotókat - véli a szakértő.

A „layerek”, vagyis a szűrők használata a fotókon elsősorban nőkre jellemző, de szakértők szerint Magyar képeit egyértelműen kozmetikázottak.

Szakértő elmondta a képmanipulációk könnyen felismerhetők, különösen akkor érdemes ilyesmire (Photoshop, mesterséges intelligenciára, Faceapp stb.) gyanakodni, ha valakinek szokatlanul sima, ránctalan az arcbőre – ahogyan például Magyar Péteré is.

Úgy tűnik, hogy Magyarnak mostanában sokkal ránctalanabb az arcbőre, nincsenek karikák a szeme alatt. Ráadásul nemcsak a szája lett vastagabb, de egyes képeken az álla is mintha férfiasabb, szögletes ívet kapott volna.

Persze nincs kizárva az sem, hogy a száját nem csak digitálisan, hanem sminkkel is (rúzzsal, szájfénnyel) hangsúlyosabbá tették, egyes értesülések szerint már stáb is dolgozik a szépfiúimázs tökéletesítésén.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek