1500-an szavalják Petőfi versét Pápán, az Esterházy-kastély kertjében

Pápán 5. alkalommal tartanak hagyományápoló közös városi szavalást az Esterházy-kastély kertjében álló monumentális Petőfi-szobornál.

Nemzeti ünnepünkhöz kapcsolódva március 14-én 11 órakor Petőfi Sándor Nemzeti dalát szavalják el közösen a résztvevők főként diákok, mintegy 1500 fő, a monumentális Petőfi-szobornál az Esterházy-kastélykertben.

Pápa, Nemzeti dal szavalás
Nyugat.hu
Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek