Több vidéki városban is hangrobbanások lehetnek

De nem kell megijedni.

A Magyar Honvédség Gripen-pilótái március 12-én és 13-án kiképzési repüléseket végeznek – írta meg az Index. Az MH vitéz Szentgyörgyi Dezső 101. Repülődandár figyelmeztet a hangrobbanásokra.

A vadászgépek miatt az érintett napokon 12:00 és 19:30 óra között nagyobb zaj- és hanghatás várható:

Kecskemét,

Eger,

Mezőkövesd,

Tiszafüred,

Tiszaújváros,

valamint Debrecen felett.

A Magyar Honvédség a lakosság megértését és türelmét kéri. Hangsúlyozták, hogy a gyakorlat a korábbi évekhez hasonlóan a pilóták képzettségének fenntartása, illetőleg a légtérvédelem folyamatos biztosítása érdekében történik.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek