Pálinkafőzőt a Navtól?

Nemzeti Adó- és Vámhivatal online árverésén továbbra is lehet érdekes, értékes tételeket találni, jó áron.

Soha nem lehet tudni, hol, hogyan találják meg az embert a legjobb ajánlatok. Ha pálinkafőzésre adnánk a fejünket, akkor a Nav oldalán is érdemes körülnézni, jöttünk rá a Nemzeti Adó- és Vámhivatalközleményének köszönhetően.

„Most akár a legjobb aperitifet is el lehet készíteni a több mint 6 millió forintot érő, 100 liter űrtartalmú pálinkafőzővel, amit már a kikiáltási ár feléért is elvihet a nyertes licitáló a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) következő árverésén" - írják.

Hozzáteszik, a Kothe Destillationtechnik gyártmányú lepárló használt, de kitűnő állapotban van. Jelenleg – speciális szakértelemmel rendelkező gazdálkodó által – szétszerelve tekinthető meg. Erre két alkalommal is lehetőség van az árverés előtt: az „örökmécses” személyesen is megnézhető március 14-én és 21-én Nyíregyházán, amelyhez előzetes regisztráció szükséges! Tehát Nyíregyházáig kell miatta utazni.

Íme a lepárló
Nemzeti Adó- és Vámhivatal

A tételre licitálni, valamint a regisztrációról és további információkról tájékozódni a NAV árverési oldalán lehet.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek