Módosított menetrend szerint közlekednek Sopron és Bük között hétvégén a vonatok

A Sopron – Szombathely vonalon pályakarbantartási munkákat végez a vasúttársaság.

A Sopron – Szombathely vasútvonalon végzett pályakarbantartási munkák miatt egyes vonatok 2024. március 23-tól (szombat) 2024. március 24-ig (vasárnap) Sopron és Bük állomások között módosított menetrend szerint közlekednek, valamint az érintett vonatok helyett Bük és Szombathely állomások között vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat - közölte a GYSEV Zrt. A társaság vágányzári információit a GYSEV Zrt. honlapján érdemes követni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek