Ma akár kirándulhatna is egyet

A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 17 fok között valószínű.

A keleti, északkeleti harmadban a délelőtt folyamán is több lesz a felhő, melyből elszórtan valószínű eső, zápor, majd ott is gomolyosodik, csökken a felhőzet, vele együtt a csapadékhajlam. Másutt döntően gyengén felhős, napos időre van kilátás.

Estétől az ország délnyugati felére ismét felhők érkeznek, melyből néhol eső nem kizárt. Az északnyugati, északi szél nagyrészt élénk, helyenként erős lesz, majd estére mindenhol mérséklődik a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 17 fok között valószínű. Késő estére 1 és 9 fok közé hűl le a levegő.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek