Vérfürdőt ígér Trump arra az esetre, ha nem választják meg

Azt is mondta, hogy a bevándorlók egy része "szinte már nem is ember".

Donald Trump republikánus elnökjelölt beszédet mondott Ohio államban szombat este. A beszéd során állítólag az általa az előválasztáson támogatott helyi republikánus szenátorjelölt mellett kampányolt volna, de kicsit eltért a tervektől – írja a Telex .

Beszédében ugyanis főleg arról ejtett szót, hogy ha nem ő nyeri meg a választást, vérfürdő lesz az országban, illetve azt is mondta, hogy a bevándorlók egy része "szinte már nem is ember" .

„Na most ha nem választanak meg, akkor vérfürdő lesz az egész – ez lesz a legkevesebb. Vérfürdő lesz az országnak” – fogalmazott. Bident sem kímélte a beszédében, akit egyszerűen idiótának nevezett.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek