36 éves lett a Fidesz

Az alapítók csoportképével ünnepelt Kubatov Gábor.

Tegnap, alapításának 36. évfordulóján egy különleges csoportképet tett közzé Facebook-oldalán oldalán a Fidesz alapító, alelnöke. A 36 évvel ezelőtt készült fénykép mellé ezt a szöveget posztolta: "Ma lett 36 éves a Fiatal Demokraták Szövetsége! Közel négy évtizeddel ezelőtt a Fidesz harcba szállt egy békés, erős és szuverén Magyarországért. Akkor a pártállamot és a mögötte álló Szovjetuniót kellett térdre kényszerítenünk, most Brüsszelt kell elfoglalnunk."

Fidesz alapítás
Facebook
Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek