Húsvéthétfő, locsolás: zivatar, jégeső, villámlás

Nyolc vármegyére adtak ki elsőfokú riasztást.

További 4 vármegyére adtak ki elsőfokú riasztást zivatar miatt húsvéthétfőre - olvasható a HungaroMet oldalán. Délelőtt még csak 4 megyére volt érvényben a veszélyjelzés: Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Vas és Zala területén, a ma délutáni hírek szerint azonban Pest, Fejér, Veszprém és Somogy megye is érintett. Elsődleges veszélyforrást a villámlás jelent, emellett esetenként szélerősödés, jégeső előfordulhat! - írják.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek