Korábbi MSZP-elnököt küld csatába a Fidesz Dunaújvárosban

Magyar András a pártvezetői pozíciójáról azután volt kénytelen lemondani, hogy a 2021-es ellenzéki előválasztás után lehülyézte az összellenzéki jelöltet.

Az egykori MSZP-s Magyar András lesz a Jövő Új-Városáért Egyesület (JUVE) és a Fidesz-KDNP közös polgármesterjelöltje Dunaújvárosban. „Célunk, hogy Dunaújváros öt elvesztegetett év után újra a siker és a fejlődés útjára álljon” – írta az indulását bejelentő Magyar a Facebookján, melyhez a térség fideszes országgyűlési képviselője, Mészáros Lajos is gratulált, és „integratív személyiségnek” nevezte az átigazolt politikust, aki „ egyaránt meg tudja szólítani a különböző politikai nézetű városlakókat”- számolt be a 24.hu.

2019 októberében az egykori jobbikos országgyűlési képviselőt, Pintér Tamást az ellenzéki összefogás jelöltjeként elsöprő többséggel választották polgármesterré a hagyományosan balra húzó iparvárosban.

Magyar András a DSZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola igazgatója, korábban az MSZP helyi szervezetének elnöke volt.

A pártvezetői pozíciójáról azután volt kénytelen lemondani, hogy a 2021-es ellenzéki előválasztás után lehülyézte az összellenzéki jelöltet.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek