Hosszas lábadozás után visszatért Gulyás Gergely

Boldognak tűnik, hogy újra dolgozhat.

Közösségi oldalán fotókkal tudatta Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter, hogy lábadozása véget ért, újra dolgozik. A stratégiai kabinet ülésről posztolt Nagy Jánossal, a miniszterelnök személyi titkárával és Navracsics Tibor, közigazgatási miniszterrel közös képet.

Gulyás február 25-én esett át egy gerincműtéten, korábban azt írta, újra kellett tanulnia járni.

Lábadozását egyszer szakította meg, amikor videófelvételen beszélt Magyar Péter nyilvánosságra hozott hangfelvételéről. „Kipukkadt a lufi” – mondta akkor a felvétel kapcsán, amelyen Varga Judit akkori igazságügyi miniszter arról beszélt, hogy Rogánék kihúzatták magukat a Schadl-Völner-ügy vádiratából.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek