Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Rendhagyó megmozdulást szerveznek vasárnapra a SZFE hallgatói

Kurzusokat és előadásokat költöztetnek az utcára.
Hirdetés
Hirdetés

"Nyílt nap a Titkos Egyetemen - #freeSzFE" címmel szerveznek megmozdulást a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatói. A diákok vasárnap 10 és 15 óra között várják az érdeklődőket a Vas utcában – írja az atv.hu.

Közleményükben azt írják, „tiszteletbeli hallgatókkal” szeretnék megtölteni az egyetem Vas utcai épületének közvetlen környékét. Hangsúlyozzák: az elfoglalt épületbe természetesen továbbra is csak "az egyetem polgárai" léphetnek be, a kurzusok és előadások viszont néhány óra erejéig kiköltöznek az utcára.

"A matiné jellegű demonstráció ezúttal is az egyetem autonómiájáért folytatott küzdelmet hivatott szolgálni" - írják.

Hozzáteszik: a diákok továbbra sem kaptak érdemi reakciót a szűk két héttel ezelőtt kihirdetett követeléseikre az általuk legitimnek tartott tárgyalópartnertől, az Innovációs és Technológiai MInisztériumtól.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés