Orbán Viktor elárulta, melyik magyar popsztár zenéjét hallgatja mostanában

Nem Tóth Gabi rajongó.

Úgy látszik, Orbán Viktornak tetszik a TikTok. Egyre több információt oszt meg a hétköznapjairól, nyilván nemcsak önszántából, hanem csapata javaslatára is.

Nemrég felkerült egy újabb video a a miniszterelnöki TikTok-csatornára. "Melyik dalt hallgatta meg utoljára?" – erre a kérdésre kellett felelnie többek között Orbán Viktornak is.

"Van ez a param-param, nem tudom, hogy kell pontosan mondani. Ez az új csillag, az Azahriah nevű csávónak van ez a dala, azt időnként meg szoktam nézni. Tegnap este is megnéztem, futballpályás verziót szeretem a legjobban" – mondta a miniszterelnök, aki a RAMPAPAPAM című dalra gondolt. Ebben a dalban Azahriah egyébként inkább csak közreműködő.

A videóból az is kiderül, hogy Szijjártó Péter a Neotonnál, Deutsch Tamás pedig Tankcsapdánál ragadt le.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek