Majka és Sebestyén Balázs sem akar Molnár Áronnal bokszolni

Sebestyén Balázs is mást ajánlott maga helyett.

„Ember! Most jövök a templomból!” – kezdte egy Orbán idézettel Majka a kihívás elutasítását - számol be a Hvg.

Vasárnap délután a Sztárbox előző évadának nyertese videóban hívta ki Majkát a meccsre.

A zenész még aznap visszautasította a kihívást.

„Áron!! Az ég áldjon meg!!! Hát most ezt hogy ??? Vasárnapra ezt mééé találtad ki? Ember!! Most jövök a templomból!!!” – kezdte egy orbáni felütésssel.

Majd leírja, hogy nagyon imponálónak tartja Molnár Áron boxos pályafutását, de sok akadályba ütközik, hogy ők egymásnak essenek.

„A legnyomósabb érv, hogy nekem 2024-re annyi munkám van, hogy esélytelen lenne felkészülnöm ellened olyan szinten, amivel megnyugtatóan sétálnék be a ringbe. Ahhoz, hogy kiporoljam a feneked, minimum 6-7 hónap felkészülésre lenne szükség, heti 5 nap edzéssel, ami az én időbeosztásom mellett még Tom Cruise-nak se sikerülne a Mission Impossible 8-ban”

– írja, és egy javaslattal él.

„Ha akarod, viszont rád küldöm az egyik emberemet, mert régóta a begyében vagy. Sebestyén Balázsnak hívják és semmi dolga sincs azon kívül, hogy a kakassal kel reggel. Délután pont el tud menni felkészülni. Nekem azt hiszem mondta is egyszer, hogy nem nagyon csíp téged!” - írta.

Aztán kiderült, Sebestyén, akinek nincs sztárboxos múltja, sem akar Molnárral verekedni, „makacs bokasüllyedése és bibis könyöke miatt.” Igaz, Molnár sem akart Sebestyénnel verekedni.

„De ha akarod rád küldöm az egyik emberemet, mert régóta a begyében vagy. Ráskó Eszternek hívják, és semmi dolga sincs azon kívül, hogy a kakassal kel reggel. Sokszor látom árnyékbokszolni itt a rádióban a teraszon, és ha dühös mindig lever egyet a Ferinek, aki mellette ül. Szerintem elképesztő ütőereje lehet, látva a bicepszét és Feri látleleteit. Nekem azt hiszem mondta is egyszer, hogy nem nagyon csíp téged” – folytatta Sebestyén.

Molnár is válaszolt az ügybe belekevert rádiósnak. „Aranyos vagy, de téged nem is hívtalak ki.. viszont Ráskó Eszter ellen.. megőrültél??? Azért nekem is vannak határaim” – írta egy kommentben.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek