10-15 fokos lehűlés jöhet a jövő hét elején

De már a hét közepén is érkezik egy gyengébb hidegfront.

Az áprilisi nyárnak jövő hét elején nagy valószínűséggel egy markáns hidegfront vethet véget, amely többfelé hozhat jelentősebb mennyiségű csapadékot és akár 10-15 fokos lehűlést - írta mai előrejelzésében az Időkép .

Ugyanakkor már e hét közepén is számítani lehet egy kisebb, átmeneti hőmérséklet-visszaesésre, ugyanis a Dunántúlra erős, viharos északnyugati széllel hidegfront érkezik, így délután sem lesz melegebb 13-19 foknál. Sok eső viszont nem jár a lehűléssel, csak néhol nyugaton és északon-északkeleten fordulhat elő rövid zápor.

Csütörtökön újra elkezdődik a melegedés, így vasárnap helyenként már ismét 28-29 fokot mutathatnak a hőmérők, miközben eső nem várható ezen a négy napon. Ennek a jó időnek vet majd véget a cikk elején említett újabb és a korábbinál jelentősebb hidegfront.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek