Betonozáshoz kért segítséget a 112-es segélyhívón egy férfi

A diszpécser hangján jól hallatszik, hogy hirtelen nem is igazán tudott mit mondani.

A magyar rendőrség a Facebookra töltött fel egy videót, amin az hallható, hogy egy férfi építkezésre toboroz munkásokat, mert a kőműves visszamondta a betonozást.

A diszpécser hangján jól hallatszik, hogy hirtelen nem is igazán tudott mit mondani a szokatlan kérésre, írja az rtl.hu .

Uram! Segélyhívó központot hívott. Rendőrség, mentő, tűzoltóság – mondta a meglepődött diszpécser, aki ezt követően megkérdezte a hívót, hogy a rendőrségnek mégis mi köze van az építkezéshez. A telefonáló ekkor egy kicsit elbizonytalanodott, de végül erre is volt válasza.

Szolgáltatást végeznek, ez van írva a kocsira, ezért kérdeztem.

A hangfelvétel ezen a linken hallgatható meg.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek