Másfél hónapja eltűnt egy 17 éves soproni lány

A lány megtalálása érdekében a soproni rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

A Soproni Rendőrkapitányság eljárást folytat Erdős Dominika Bianka eltűnése ügyében. A fiatal lány 2024. március 1-jén a győri befogadó otthonából engedély nélkül távozott, az eltelt időben lakóhelyére nem tért vissza, életjelet nem ad magáról. A felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Erdős Dominika Bianka körülbelül 170 cm magas, vékony testalkatú, szeme barna, haja hosszú, fekete színű, kreol bőrű. Ruházata nem ismert. A lány fotóját a rendőrség hivatalos oldalán, ide kattintva lehet megnézni.

A Soproni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható fiatal lány tartózkodási helyéről információval rendelkezik, hívja a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon. Valamint névtelenség megőrzése mellett bejelentést tehetnek továbbá az ingyenesen hívható 06-80-555-111 telefontanú, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Rendőrségi hírek