Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Végre egy jó hír: nem találtak a rendőrök ittas sofőrt

Balesetek viszont viszont voltak az elmúlt 24 órában is.
Hirdetés
Hirdetés
A Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök az elmúlt 24 órában egy sérüléssel, valamint tíz anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek - olvasható a rendőrség honlapján. A szolgálatot ellátó állomány hét elfogást hajtott végre, akik közül három személyt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, kettőt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján, egy férfit az országban jogellenes tartózkodása, egy másikat pedig bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Őrizetbe vétel két esetben történt. A járőrök intézkedéseik során 25 alkalommal helyszíni bírságot szabtak ki, illetve 358 alkoholszondás ellenőrzést végeztek, amelyből pozitív értéket nem mutatott a műszer.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés