Már film is készült Azahriah-ról

A Filmforgalmazok.hu oldalon közzétett magyarországi mozis bemutatók friss táblázatában „Mi vagyunk Azahriah” címmel jelent meg egy film.

A Színfolt Film a film forgalmazója, műfaja pedig zenés film, amelyet várhatóan november 28-án mutatnak be. Többet viszont nem árul el róla az adatbázis, ezért a Telex megkereste Azahriah menedzsmentjét és a Színfolt Filmet vezető Lévai Balázst is azzal kapcsolatban, pontosan milyen filmre számíthat a közönség, viszont egyik helyről sem kaptak választ – írják.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek