Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szemben hajtott a 8-as úton, majd megérkeztek a rendőrök

Hirdetés
Hirdetés

Érdekes videó került fel nemrégiben a Facebookra. A téma egy sokak által ismert közlekedési kihágás, ami ráadásul életeket is veszélyeztet: "Geisterfahren", azaz szembe sávban haladás. Ez főleg akkor különösen veszélyes, ha a két irány fizikailag is el van választva egymástól, azaz nem lehet visszasorolni a helyes menetirányba. Jellemzően autópályákon, gyorsforgalmi utakon van ilyen, de a videó Veszprém megyében, a 8-as úton készült. Az audiokommentár pedig csak a pont az i-re. Szerencsére a rendőrök intézkedésének, valamint a szerencsének köszönhetően nem történt baleset.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés