Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Húsz métert zuhant a traktorral

Az osztrák férfi túlélte a durva balesetet.
Hirdetés
Hirdetés

Egy 50 éves férfi traktorával húsz métert zuhant egy lejtőn az ausztriai Reichramingban szombaton. A férfi tolatás közben tért le az erdei útról és lecsúszott a meredeken lejtős terepen írja az ORF.a t.

A férfi az utat javította járművével az erdőben, amikor a baleset bekövetkezett. A szerencséje valószínűleg az volt, hogy zuhanás közben kiesett a vezetőfülkéből, és el tudta kerülni azt is, hogy a felboruló traktor maga alá gyűrje. Így is súlyos sérüléseket szenvedett, de el tudta vonszolni magát egy közeli házhoz, ahol azonnal értesítették a mentőket. A férfit mentőhelikopterrel szállították kórházba.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés