Négy és fél évet kapott a fiú, aki halálra verte hároméves féltestvérét

A szülők szerint enyhe ítélet született.

Négy és fél évet kell a fiatalkorúak börtönében ülnie annak a vámospércsi fiúnak a másodfokú bírósági döntése szerint, aki halálra verte a rábízott féltestvérét, egy 3 éves kislányt. Az Rtl Híradónak nyilatkozó szülők szerint enyhe ítélet született.

2021 októberében a szülők dolgozni mentek, ezért otthonukban az akkor 14 éves fiúra hagyták az áldozatot és másfél éves kisfiukat. A lány sírt a szülei után, ezért verte meg a bátyja. A szülők szerint enyhe ítélet született, és mint Híradónknak elmondták, képtelenek megbocsátani a fiúnak.

A büntetésébe beleszámítják, hogy két és fél évet már előzetes letartóztatásban volt.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek