60 milliót ad a márciusban leégett visegrádi hotel felújítására az állam

Azt írták, a mielőbbi helyreállítás az egész térség érdeke.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, március elején égett le a visegrádi Silvanus Hotel. A legfelső szint és tetőszerkezete jelentős tűzkárt szenvedett. A több mint 100 embert foglalkoztat, 4 csillagos szálloda helyreállítása elkezdődött, amelyhez a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) 60 millió forinttal járul hozzá.

A turisztikai ügynökség szerint a mielőbbi helyreállítás kulcsfontosságú az egész térség szempontjából.

Az ügynökség egyébként, a turisztikai ágazat 100 százalékos állami tulajdonban lévő kormányzati szerve - írta az MTI.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek