Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ausztriában mától kötelező a maszk

Éjfélkor hatályba léptek a SARS-CoV-2 megfékezésére vonatkozó szigorított intézkedések Ausztriában.
Hirdetés
Hirdetés

A száj- és orrvédelmet mindig bent kell viselni, nemcsak a szupermarketekben, hanem az egész kereskedelemben, a szolgáltató szektorban, az ügyfelekkel kapcsolatba lépő hatóságoknál és az osztályon kívül az iskolákban is. A gasztronómiában a kiszolgáló személyzetnek maszkot kell viselnie, ételeket és italokat csak az asztaloknál szolgálnak fel.

A maszkot ismét használják a sportban is. A szabadtéri rendezvényeken a kijelölt helyek nélkül 100 főre, a beltérben pedig 50 főre korlátozzák a résztvevők számát. Kiosztott ülőhelyekkel és biztonsági koncepcióval rendelkező főbb események esetén a szabadban 3000 vagy a fedett téren 1500 fő lehet jelen. Kulturális eseményeken a maszkot csak az ülőhelyen szabad levenni - írja a BVZ.at.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés