Eddig lemaradt a Google Maps utcaképeiről? Most pótolhatja!

A Google kamerás autói ismét országjárásba kezdenek, hogy frissítsék a térképszolgáltatás fotós anyagát, április 23-tól Sopronban is bármikor feltűnhetnek.

A Google rendszeresen frissíti a térkép szolgáltatása, a Google Maps utcakép fotóit, így április 23-tól újra láthatjuk a cég kamerás autóit a magyar utakon. A nagy tavaszi frissítés a Dunántúlon például Veszprémet, Sopront és Szombathelyt, Esztergomot és Szekszárdot, keleten pedig többek között Egert, Orosházát, Kecelt, Dabast és a Sárospatakot érinti.

Az Utcaképek segítségével 360 fokban járhatjuk be a magyar utakat, utcákat, illetve a természeti és kulturális nevezetességéket is, többek között Pécs és Debrecen utcáit, a Balatonparot és az Aggteleki Nemzeti Parkot is felfedezhetjük otthonról. Ez most sem lesz másképp, több magyar város gyalogos zónáit is frissítik, így az autók mellett a gyalogos kamerások is feltűnhetnek majd.

A személyes adatokra is ügyelnek, hiszen nem azonnal töltik fel a képeket, egy eljárással elhomályosítják az emberek arcát és a rendszámokat is. Ha valaki mégis felismerhető maradna, az utcakép jobb alsó sarkában lévő "Hiba bejelentése" gombra kattintva kérheti, hogy a szükséges intézkedéseket megtegye a Google - írja a hvg.hu .

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek