Magyar Péter és Szentkirályi Alexandra is összegyűjtötte a választási induláshoz szükséges ajánlást

De senki nem áll le, továbbra is folytatják az aláírások gyűjtését.

Szentkirályi Alexandra és Magyar Péter is összegyűjtötte a választás induláshoz szükséges ajánlásokat.

Hídvéghi Balázs, a Fidesz kampányfőnöke szombat délelőtt Facebook-videóban jelentette be, összegyűlt a Szentkirályi Alexandra indulásához szükséges ötezer aláírás. Elmondta, most összesítik az ajánlásokat, szombat délután pedig a támogatói íveket le is adják a Nemzeti Választási Irodában.

Közben Magyar Péter is bejelentette, a Tisza párt összegyűjtötte az EP választási induláshoz szükséges húszezer ajánlást. Facebook-oldalán Varga Judit exférje azt írta, folytatják a gyűjtést, vasárnaptól vidéken is. A helyszínek listáját szombaton teszi közzé

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek