Ha Magyar konzervatív, én kommunista vagyok – így véli Nagy Feró

Sőt, szerinte Magyar soha nem is volt fideszes.

"Én nem tartok tőle, szerintem egy felfuvalkodott kis senki" – értékelte Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatója Magyar Péter színre lépését a Telex a Fidesz pénteki EP-kampánynyitójáról készült videójában.

Nagy Ferót is megkérdezte a portál Magyar Péterről, aki "még nem tudja, milyen pártja lesz” , mindenesetre leszögezte, hogy ő fideszes. Amikor a riporter emlékezteti, hogy Magyar is az volt, ráadásul ugyancsak konzervatívnak vallja magát, a zenész közli, hogy "akkor én meg kommunista vagyok” , Magyar pedig tulajdonképpen szerinte soha nem is volt fideszes.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek