Lenyelt vagy száz nyugtatót, majd kocsiba ült

Vádat emeltek egy férfival szemben, aki körülbelül száz darab nyugtató tabletta lenyelése után tarolt autójával.

A Győri Járási Ügyészség vádat emelt egy férfival szemben, aki körülbelül száz nyugtató elfogyasztását követően több táblának, majd több parkoló személyautónak is nekiütközött az általa vezetett autóval - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség.

A vádirati tényállás szerint az elkövető házastársi vitát követően vette be a tablettákat majd ült volánhoz tavaly ősszel egy éjjeli órán. Hövej irányából Kapuvár irányába autózott, mikor tompultsága olyan mértékűre fokozódott, hogy a gépkocsi irányítás nélkül maradt és ütközött két jelzőtáblával, majd két leparkolt autóval. Végül Kapuváron az úttestet keresztezve állt meg.

A 36 éves elkövetőnek nincs pszichiátriai betegsége - jegyezte meg az ügyészség.

Az ügyészség a férfit bódult állapotban elkövetett járművezetés vétségével vádolta meg. Vele szemben két év szabadságvesztés is kiszabható.

Az ügyben a nyomozást a Kapuvári Rendőrkapitányság munkatársai végezték, az érdemi döntést pedig várhatóan a Csornai Járásbíróság fogja meghozni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek