Vágányzár lesz a Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon

Pályakarbantartási munkák miatt, április 27-től (szombat) május 9-ig (csütörtök) a Budapest-Győr-Hegyeshalom vasútvonalon vágányzári menetrend lesz érvényben.

A Ferencváros-Szárliget állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt, április 27-től (szombat) május 9-ig (csütörtök) a Budapest-Győr-Hegyeshalom vasútvonalon vágányzári menetrend lesz érvényben - tájékoztatja utasait a GYSEV Zrt.

A vágányzár miatt a GYSEV Zrt. területéről induló, vagy oda érkező vonatok közlekedésében az alábbi változások lépnek életbe:

- Április 27-től május 5-ig a Sopron-Győr-Budapest-Keleti pályaudvarig közlekedő InterCity vonatok Budapest-Keleti helyett, Budapest-Kelenföld kiindulási, illetve célállomással közlekednek. Valamennyi vonat a közforgalmú menetrendben meghirdetetthez képest korábban indul Budapestről, és később is érkezik oda.

- Április 27-től május 5-ig a Szombathely-Győr-Budapest-Keleti pályaudvarig közlekedő egyes InterCity vonatok Budapest-Keleti helyett, Budapest-Kelenföld kiindulási, illetve célállomással közlekednek. Valamennyi vonat korábban indul Budapestről, és később is érkezik oda.

- Április 27-től május 5-ig a Szombathely állomásról 19:10-kor induló 921 számú SAVARIA InterCity vonat a vágányzár teljes időtartama alatt Budapest-Keleti pályaudvarig közlekedik.

- Április 27-én a Győrön át Szombathelyre közlekedő 922 számú SAVARIA InterCity vonat Budapest-Keleti helyett, Budapest-Kelenföldről korábban indul (ind: 6:18).

- Április 27-től május 5-ig a Ljubljana/Graz/ Szentgotthárd- Szombathely-Győr-Budapest-Keleti pályaudvarig közlekedő egyes InterCity vonatok Budapest-Keleti helyett, Budapest-Kelenföld kiindulási, illetve célállomással közlekednek. Valamennyi vonat a közforgalmú menetrendben meghirdetetthez képest korábban indul Budapestről, és később is érkezik oda.

A szerdai, szombati és vasárnapi napokon a Szentgotthárd állomásról 5:01-kor induló 929 számú SAVARIA InterCity vonat Budapest-Keleti pályaudvarig közlekedik.

A szerdai, szombati és vasárnapi napokon a Győr-Szombathely-Graz-Maribor útirányon át Ljubljana Központi pályaudvarra közlekedő 310 sz. DRÁVA InterCity vonat Budapest-Keleti pályaudvarról indul. (ind: 16:03)

Április 27-től május 5-ig a Budapest-Keleti pályaudvarról 8:10-kor induló 312 számú MURA InterCity vonat a vágányzár teljes időtartama alatt Budapest-Keleti pályaudvarról indul.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek